Destination Healthy Habits 2023

All-in traject met focus op een gezonde relatie met eten, een goed lichaamsbeeld, meer zelfvertrouwen, intuïtief eten, mindset & zelfzorg.Destination Healthy Habits 2023

Liene M.

Ik kijk op een andere manier naar eten, ik snoep minder, eet minder grote hoeveelheden. Ik dacht altijd dat ik ging aankomen, maar ik ben toch wat kilo's kwijt. Super raar, maar ik eet ook veel gezonder en voel me zoveel fitter. Dankjewel. Jouw traject veranderd echt levens!

Ann V.D.K.

Ik vind het traject echt fantastisch. Dit is de beste investering die ik ooit heb gedaan. Ik voel aan alles dat het deze keer wel gaat lukken om eindelijk normaal met eten om te gaan. Bedankt om dit traject op te starten en zoveel mensen te helpen!

Leen V.

Ik heb geen eetbuien meer, doe nog maar amper aan emotie - eten en snoep véél minder. Ik durf ook terug in bikini en krijg veel complimentjes dat ik echt straal. Duizendmaal dank Celien!

Marthe L.

Ik kan echt niet omschrijven wat het traject voor mij heeft betekend. Zoveel veranderingen op zoveel vlakken. Ik heb veel meer zelfvertrouwen, ik denk niet meer de hele dag door aan eten, ik ben veel gelukkiger, ik ben wat afgevallen (echt raar hoe dat kan) en ik kan eindelijk zeggen dat ik mezelf dit heel mijn leven zie doen. Ik kak nu echt niet genoeg bedanken, Celien!