Boek: F*ck it, maandag start ik échtBoek: F*ck it, maandag start ik écht

Stephanie P.

Je boek leest zo ontzettend vlot. Ik heb het vrijdag aangekregen en het is na 2 dagen al uit. Het is super interessant en een echte eye - opener. Bedankt om te laten zien dat diëten niet werken zodat ik eindelijk het goede voorbeeld kan geven aan mijn dochters!

Miliena H

WAUW! Het eerste woord dat in me opkwam na het lezen van je boek! het is zo herkenbaar wat je schrijf over de dieetcirkel waar ik zelf al jaren inzti. Jouw boek heeft me al zoveel positieve dingen bijgebracht! Bij deze wil ik je bedanken voor het zo mooi en eerlijk te schrijven. Ik raad het iedereen aan!

Sandra V

Ik zit nog maar aan pagina 16 en ik dacht, echt, zijn er nog mensen die heel de dag bezig zijn met hun gewicht, niet op de foto willen, nergens van kunnen genieten,.. Ondertussen ben ik 56 en ik denk nog altijd zo. Ik ben benieuwd naar het vervolg, maar nu al dikke proficiat met zo'n boek!

Floor S

Ik zie vaak op je IG dingen passeren over hoe een eye - opener je boek is. Ik ga eerlijk zijn dat ik er sceptisch tegenover stond. Ik volg je al een tijd en wou eerst liever nog wat kilo's vermageren. Toch heb ik je boek in 1 ruk uitgelezen. Ik moet al die mensen gelijk geven, het is een eye - opener! Super hard bedankt om jouw kennis te delen en vooral andere gelukkiger te maken!