All in coaching traject

Word intuïtief eten diëtiste met deze intensieve opleiding.
- Zowel voor beginnende als voor ervaren diëtisten
- Zowel voor zij met reeds kennis rond IE als zonder kennisAll in coaching traject

Emilie

k heb al heel wat bijscholingen, masterclasses... achter de rug. Telkens bleef ik op mijn honger zitten. Dit is oprecht de eerste coaching waar ik 200% tevreden over ben. Ik voel mij veel zekerder in het begeleiden van mijn klanten. Bij de eerste online sessie had ik meteen al nieuwe inzichten gekregen en kwamen er al 101 ideeën in mijn hoofd. Zalig! Ook is het super fijn dat je zo veel bruikbare tools mee krijgt! Dit maakt de theorie heel toepasbaar in de praktijk! Het is geweldig om coaching te krijgen van Celien, Astrid & Charlotte. Ze zijn alledrie super goed in wat ze doen. We kregen heel wat praktische tips om mee aan de slag te gaan. Wat ook heel erg fijn was, is de support die je van de andere diëtisten krijgt. Dat geeft je een instant energy boost!

Eline

Ik vond het zalig om zovéél bij te leren! Ik heb de "vibe" helemaal terug te pakken dankzij deze livedagen. Ik heb er zovéél zin in om ermee aan de slag te gaan! En het contact tussen de diëtisten onderling is ook zoooo leuk! Ik ben altijd al tegen "concurrentie" geweest, hier voel je daar helemaal niets van, integendeel, je voelt je gesteund!

Lisa

De businesscoaching was super interessant omdat ik nog met veel vragen zat in verband met mijn webiste, logo, mailings,... Celien, Charlotte en Astrid waren enorm behulpzaam. Na de 2e livedag ging ik met een goed gevoel naar huis omdat ik voldoende informatie verzameld had om aan de slag te gaan. Ik was geprikkeld om direct een logo te ontwerpen, aan m'n website te starten. Heel leuk ook om een groep diëtisten te leren kennen met dezelfde visie!