Intuïtief eten opleidingIntuïtief eten opleiding

Emilie

Ik heb al heel wat bijscholingen, masterclasses... achter de rug. Telkens bleef ik op mijn honger zitten. Dit is oprecht de eerste coaching waar ik 200% tevreden over ben. Ik voel mij veel zekerder in het begeleiden van mijn klanten. Bij de eerste online sessie had ik meteen al nieuwe inzichten gekregen en kwamen er al 101 ideeën in mijn hoofd. Zalig! Ook is het super fijn dat je zo veel bruikbare tools mee krijgt! Dit maakt de theorie heel toepasbaar in de praktijk! 9

Eline

Ik heb getwijfeld om mij in te schrijven omdat ik dacht dat ik al veel van IE wist... Maar het ging véél dieper dan de oppervlakkige kennis errond. Na iedere call konden we meteen aan de slag met de praktische werkblaadjes. Je kan hier zovéél mee doen, echt super! Ik voel me ook terug een stuk zelfzekerder, dat komt door de steun die we krijgen van zowel Celien, als de andere deelnemers!

Lisa

Ik vond de coaching over het algemeen heel leerrijk. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de lessen rond intuïtief eten. De visuele tools zijn hier een handig hulpmiddeltje bij! Ook de businesscoaching was super interessant omdat ik nog met veel vragen zat in verband met mijn webiste, logo, mailings,... Heel leuk ook om een groep diëtisten te leren kennen met dezelfde visie!